PLATFORM VOOR GROOTSE DROMERS...

Het begon allemaal met 1 idee van Steyn Akkerman... Een platform starten waar iedereen de mogelijkheid krijgt om zijn/haar eigen droom te creëren. Een plek waar het niets uitmaakt of een droom groot of klein is, of wat de situatie eromheen is. Het enige wat ertoe doet is wat JIJ wil. Dream Code streeft ernaar  om dit te doen door onze 3 D.C. pijlers: creëren, ontwikkelen en inspireren. Om uiteindelijk te SHINEN

 

 

WAT DOEN WIJ?

MULTIMEDIA|

Een mooie manier om te creëren, en inspireren, is media. Het is een enorm dynamisch gedeelte van ons platform.

De DC waarden komen middels toffe content goed naar voren. Los van de 2 pijlers die wij hierboven benoemen, is uiteraard ontwikkelen ook een enorm belangrijk onderdeel van onze content. Zo kunnen wij je hopelijk helpen op weg richting jouw dromen... 

 

De content die wij gaan maken is:

∙Podcasts

∙Interviews

∙Docu's

∙Challenges

∙En nog veel meer...

FASHION|

Een groot onderdeel van dromen is uiteindelijk 'shinen' met vertrouwen. Wij doen het graag op onze eigen manier, en dat is de manier waarop jouw kleuren het beste getoond worden. Dit is een van de redenen waarom wij een eigen DC fashion brand hebben opgezet. De eerste lijn is inmiddels uit: in de webshop "SS.22 - Time To Create Shine"

Een geweldige manier om een onderdeel uit te maken van de SHINERS.

EVENTS|

Nog een manier om meer 'dromers' te bereiken is: evenementen. Dit is een manier voor ons om de 'DC Missie' nog dichterbij jou te brengen. Uiteraard staan bij deze events onze pijlers weer centraal. 

De events die er o.a. aankomen:

∙Seminars -  sprekers, meetings en meer...

∙Workshops 

∙Talent Day - een nieuw concept waar talent, vanuit elke branch, een kans krijgt om een 'rising shiner' te worden. 

∙Dream Event - een dag waarop dromen voor even realiteit worden. Wij organiseren een event waarop jij de ultieme droom ervaring krijgt.